HTML

Címkék

Legújabb hozzászólások

2009.09.18. 17:07 harkalygergo (törölt)

Független pénzügyi tanácsadók szükségessége

 

       Ön szerint mennyire fontos az életünkben a tervezés, az előre gondolkodni tudás?

       Vajon véletlen, hogy egyre nagyobb hangsúlyt kap pénzügyeinkben az öngondoskodás (kötelező magánnyugdíj-pénztári tagság a pályakezdőknek, babakötvény, saját önerő hitelfelvétel esetén, felsőoktatási tandíj ideiglenes bevezetése, nyugdíjkorhatár folyamatos emelése, stb.)?

       Vajon a különböző bankok és biztosítótársaságok és biztosítóegyesületek (merthogy ugye a kettő között hatalmas különbség van!), lízingcégek, takarékszövetkezetek azonos feltételekkel azonos szolgáltatást kínálnak a számunkra, vagy mára már t úlságosan
nagy és átláthatatlan a pénzügyi világ, s messze nem mindegy, melyik "terméket" választom, s honnan?

       S ha mindez így van, akkor miért nem tanítják az embereket már az általános és/vagy középiskolában pénzügyi ismeretekre?

       Van e valaki, aki segíthet eligazodni a "pénzügyi labirintusban", ezáltal Önt is anyagi előnyökhöz juttatva?

Biztosan!

       Egy független pénzügyi és gazdasági szaktanácsadó megfelelő ismeretekkel rendelkezik, a folyamatos képzés miatt kellőképpen átlátja a piacot és mivel nincs elkötelezve egyetlen pénzügyi szolgáltatónak sem, ezért t ényleg az ügyfél érdekeit tudja képviselni, ezáltal biztosítva egy élethosszig tartó támogatást pénzügyi kérdésekben.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://cashnet.blog.hu/api/trackback/id/tr51580254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása