HTML

Címkék

Legújabb hozzászólások

2009.09.22. 20:25 harkalygergo (törölt)

Javaslatok a Lyoness Hungary Kft. számára

1. Helyi utalványvásárlási módok:
Például a Business Info Esteken vagy a meglévő termékpartnereknél. Ilyen esetekben legyen mód kisebb értékű vásárlásra is, kaptam visszajelzést, hogy némelyeknek nehéz 30.000,- forintot egy hétre megelőlegezni. Elszámolás csak készpénzzel, a vásárlás helybeli rögzítése, majd másnap az irodában a felkönyvelés.

2. A terminálra való átállás könnyítése:
Két-három egyenlő részletben történő kiegyenlítéssel.

3. Termékpartneri kör növelése képzett üzletépítőkkel.

4. A meglévő partnerek leellenőrzése:
Van olyan partner, amely már nem fogadja el a kártyát, esetleg változtak az elérhetőségek. Ezeket a kereső nem követi. A Google Earth se mutatja a teljes termékpartneri listát.

5. Az árrés-tartozást hónapok óta göngyölő cégek azonnali kizárása, tartozásuk kiadása adósságbehajtó cégeknek!

6. Belső bejelentési osztály létrehozása, az inkorrekt üzletépítők szankcionálása:
Sajnos több üzletépítő is hazugságok árán próbálta megszerezni ügyfelét.
Illetve vannak, akik a leendő termékpartnerek esetében kötelezővé tették a Business Team tagságot, azok pedig ezért nem vállalták a partnerséget.

7. A versenykiírások során a vásárlás ösztönzése:
A legutóbbi Business verseny feltétele ismét az előlegezést ösztönzi, holott ehelyett meg lehetett volna szabni egy adott vásárlási forgalmat a csoporton belül, esetleg x számú új vásárlót, stb. A gépkocsi-nyereményjáték feltétele is lehetne több vásárlás, nem csak egy. Így sokan csak ezért regisztrálnak, egyszer vásárolnak, és itt be is fejeződött a történet.

8. A regisztrációs díj csökkentése:
Akár egy jelképes összeg erejéig: 100 vagy 1.000, - forint.
Szerencsére ez 2009.10.05. hétfőn megtörtént, a díj két euróra csökkent!

9. Az előlegezésre való felhívás visszaszorítása:
Az Info Esteken is felesleges a leendő vásárlókat legalább hét előleges pozíció vásárlására ösztönözni.

10. A honlap hibáinak kijavítása:
Több helyen még német nyelvű szöveg, a magyarázatok pedig sokszor nem stimmelnek (például színmeghatározás a „Még el nem számolt vásárlások” esetében vagy a regisztrációs oldalon a "név" megnevezés kijavítása "vezetéknév"-re).

11. Termékpartnereknek szóló hírlevél elkészítése havi rendszerességgel:
Termékpartnereknek szóló információk közlése, illetve bemutatható néhány olyan partner, amely a Lyonessnek köszönheti forgalomnövekedését, esetleg "talpon maradását".
Köszönöm ezt a tippet Horváth Mártának.

12. Meglévő termékpartnerekkel közös nyereményjátékok meghirdetése. A nyereményt a partner ajánlja fel, a játék lefolytatását és reklámozását pedig a Lyoness vállalná. Például számítástechnikai eszközöket, üdüléseket vagy egyéb szolgáltatásokat ajánlhatnának fel az erre szakosodott kereskedők, cserébe pedig minden megjelenésnél elhangzana, hogy a nyereményeket biztosította az "x" termékpartnerünk. A játékban való részvétel feltétele lehetne egy vagy több vásárlás. Ezzel egyszerre hirdetné a cég magát és a regisztrációs lehetőségét, valamint a termékpartneri kört!

13. A co-branded kártyaelfogadás bővítése:
Leginkább persze a multinacionális termékpartnerek esetében lenne ennek értelme/előnye, ahol jelenleg még utalványt kell rendelni, vagy a Cashback kártya offline módban üzemel. Nagyban megkönnyítené az elszámolást mindkét fél részéről, illetve nem kerülne további befektetésbe a cégeknek sem.

14. Az euró-árfolyam visszaállítása 260 vagy 280-as szintre:
Évekig 260-an volt a szorzó, amikor akár 15-20 forinttal is alatt volt az árfolyam. 2009 január elején-közepén kezdett el drasztikusan emelkedni, amire április közepén jött döntés a 300-as árfolyamról. Ez három hónap csúszás. Július elejétől azonban visszaestünk a 270-es árfolyamra, ami már négy hónapja!

1 komment

Címkék: javaslat lyoness


A bejegyzés trackback címe:

https://cashnet.blog.hu/api/trackback/id/tr191580260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

frici 2009.10.11. 00:53:10

micsoda? te javasolsz valamit a lyonessnek? várunk egy képzésre, rád férne. Meglévő termékpartnerekkel közös nyereményjátékok, szerinted eddig hogy volt ész. Most is így van ne találd már fel a spanyolviaszt. Nem sok fogalmad van a lyonessről, de létszi a hülyeségeidet ne nagyon terjeszd. üdv:tancsi
süti beállítások módosítása