HTML

Címkék

Legújabb hozzászólások

2009.12.02. 04:51 harkalygergo (törölt)

Előnyünkre válhatnak a törzsvásárlói közösségek

Elszaporodni látszanak a különböző törzsvásárlói rendszerek mind Magyarországon, mind Európában, s talán az egész világon. Szinte mindegyik azonos sémára épül: Összegyűjteni a vásárlókat és néhány kereskedőt/szolgáltatót, majd a vásárlókat azokhoz irányítani. Az ügyfelek előnye az az akár 30-40%-nyi készpénz, melyet így visszakaphatnak minden egyes költésük után, a vállalkozásoké pedig a stabil törzsvásárlói kör megteremtődése.


Lyoness Holding Europe AG

Ebben úttörő szerepet játszik a Lyoness Holding Europe AG, mely mára Európa közel 20 országában van jelen, összesen több ezer termékpartnerrel és több százezer vásárlóval. A kedvezmény érvényesítésére létrehozta saját elektronikus törzsvásárlói kártyáját, a Lyoness Cashback Card-ot, mely a pontgyűjtő kártyák mintájára működik, azonban ezzel már készpénz-visszatérítést érvényesíthetünk! A továbbajánlás bár díjba kerül, mégis hasznunkra lehet. Ugyanis két mélységig jár a direkt/indirektek által elköltött összeg 0,5%-a (olykor csak 0,25%)! Egy család havi bevásárlását tekintve ezáltal könnyen lehet, hogy fél-egy év után már jelentős havi többletbevételre tehetünk így szert.

Bővebb információ és ingyenes regisztráció: www.lyoness.hu



Family Benefit Europe

A termékpartnerek egyelőre szigorúan titkosak az indulásig, de már biztos néhány országos hálózattal rendelkező multinacionális cég, illetve egy országos töltőállomás. Az induláskor még kevés partnerre lehet számítani, de azok olyanok, melyeknél az emberek többsége naponta vásárol. Előre láthatólag október középén várható a nyitás. Ami a legfontosabb, hogy itt mindenre tíz százalék visszatérítés jár, mely a következőképpen oszlik majd el: pozíciógyűjtés: 56,25% azonnali visszatérítés: 18,75% szponzor: 15% szponzor szponzora: 3% A cég része: 7% (a termékpartner ajánlójának 1%) És ami még érdekesség: Az egyik legnagyobb gázszolgáltatóval már él a szerződés. Neki 1,2 millió ügyfele van. A kezdéskor az aktuális havi hírlevelében/számlájában fel fogja ajánlani ezt a kedvezményt az ügyfelei részére, és beregisztrálhatnak hozzá a gázszolgáltatóhoz. És várhatóan már csak a gáz kedvezménye miatt is, nem ezren fognak beregisztrálni hozzá. Tehát előtte érdemes még ismerősöknek ajánlani. A szerződést pedig úgy kötjük, hogy ezeknek a multiknak a televíziós/rádiós kampányába is bele legyen építve ez a kedvezményes vásárlási lehetőség, ezzel tehát a reklámkampány része is meg van oldva. A pozíciókról röviden: Három gazdasági osztály van, az első, ami mindenkit érint 200 euró. Ha kifut az elsőben a pozíció 25/25 (!) után, akkor átjut, a másodikba, majd a harmadikba. Ha harmadikban kifut, ajándékot kapsz az elsőbe és a körforgás nem áll meg. Jutalékok, melynek feltétele két pozíciós direkt: 3/3 - 50 euró, 5/5 - 75 euró, 10/10 - 100 euró, stb. 200 euroból 25/25 után: 800 Euro utalvány + 825 Euro készpénz (feltétel: 2 pozícióval rendelkező direkt). Természetesen vannak bónuszpozíciók is és karrierrendszer is, hogy minden igazságos legyen. Egységesített utalvány van, amit minden termékpartner elfogad egységesen.

Bővebb információ és ingyenes regisztráció: www.fbeurope.com/registration

 



Super Market Service

Egyelőre Ausztriában és Németországban kezdte meg tevékenységét, s szinte az összes ottani multinacionális vállalat eredeti vásárlási utalványait forgalmazza, jelentős kedvezménnyel. A szisztéma egyszerű: minél magasabb értékben rendelünk utalványt, annál kevesebbet kell azokért fizetni. Akár 20%-kal is kevesebbet, már üzemanyagra is! Magyarországon két okból érdemes regisztrálni: Egyrészt Ausztriához közel élő személyeknek, akik szívesen járnak át a határon bevásárolni, s így jóval többet tudnak költeni azonos költségek mellett. A Magyarországra történő kiküldéshez azonban a postaköltség miatt a rendelési összegnek legalább 500 eurónak kell lennie! Másrészt a teljes magyar lakosságnak, ugyanis tervezés alatt van, hogy jövőre itthon is elindul a rendszer, ha kellő érdeklődés van iránta. Érdemes azonban tovább is ajánlani a céget, ugyanis az MLM alapokra épülő működésnek megfelelően a közvetlen vásárlók rendelései után 2,5 euró, második és harmadik szinten 1 euró, negyedik és egyben utolsó szinten 0,5 euró jutalék jár! Ezáltal jelentős anyagi előnyhöz juthatunk, ugyanis vegyünk egy minimális, tízszeres továbbajánlási struktúrát. Tehát legyen 10 olyan vásárló a rendszerben, akik általunk regisztrált ingyenesen a jelentős kedvezményekért, s mindegyikük további tíz fővel járuljon csak hozzá a csoportunkhoz. Ebben a szisztémában bevételünk: (10x2,5€ + 10x10x1€ + 10x10x10x1€ + 10x10x10x10x0,5€=) 6.125 euró, azaz körülbelül 1,6 millió forint havonta! Az oldal egyelőre sajnos csak német nyelven érhető el.

Bővebb információ és ingyenes regisztráció: www.gratisgeld.name Banner
Egy kis segítség Feldman Alberttől:

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://cashnet.blog.hu/api/trackback/id/tr221567983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lyoness vásárlás · http://www.vasarlaskartyaregisztracio.hu/ 2009.12.02. 23:01:16

Annyit azért hozzáfűznék hogy ha a Lyoness rendszerbe főoldalon regisztrálsz akkor valami totál ismeretlen alá kerülsz az MLM rendszerben. Ezért inkább érdemes vagy ismerős vagy egy profi hálózatépítő alá regisztrálni.
süti beállítások módosítása